Return On Investment in HR

ROI Módszertan Workshop

A ROI Módszertan egyik nagyágyúja, Dr. Jack Phillips ismét Magyarországon!

Jack PhillipsÖrömmel adjuk hírül, hogy 2020. március 9-10-én nem más, mint Dr. Jack Phillips a ROI Institue-t elnöke, a Return on Investment (ROI) egyik legismertebb szakembere tart 2 napos workshopot Budapesten. A képzés célja megismertetni a résztvevőkkel a ROI módszertant, mely a világon a legelterjedtebb értékelési rendszerek közé sorolható. A 2 nap során szó lesz magáról a módszertanról, a HR és képzés-fejlesztési területeken való felhasználhatóságáról, illetve számos olyan esettanulmányról, melyek sikeresen mutatták ki a humán befektetések megtérülését.

Dr. Jack Phillips és felesége Dr. Patricia Phillips 1992-ben alapították meg a ROI Institute névre keresztelt vállalatot az Egyesült Államokban, azzal a céllal, hogy segítsék a szervezeteket a programjaik és projektjeik sikerének kimutatásában, beleértve a pénzügyi megtérülés kiszámolását. Filozófiájuk, hogy a ROI Módszertan kis- és középvállalkozásoktól a multinacionális és nagyvállalatokig, a civil szervezetektől az állami intézményekig bárhol rugalmasan alakítható és használható. Jelenleg 66 országban (2017-től Magyarországon is), több, mint 5000 tanácsadó alkalmazza sikerrel ezt az értékelési rendszert. Dr. Jack Phillips sok éves tapasztalatát most Budapesten készül megosztani a szakemberekkel.

A ROI Módszertan a programokat a szervezet igényeihez igazítja. Megmutatja a kiválasztott programok hatékonyságát, ezáltal igazolja a költségvetési igényeket, és fokozza a projektek támogatottságát. Fejleszti a tervezési, illetve a végrehajtási folyamatokat is. Azonosítja a kevésbé hatékony programokat, és segít ezek újratervezésében, valamint azonosítja a sikeres programokat, és segít ezeket más területeken is megvalósítani.

Ez a workshop azoknak szól, akik valamilyen programért, projektért vagy képzésért felelősök egy szervezetben. Többek között: képzési és fejlesztési menedzsereknek, HR vezetőknek és HR tanácsadóknak, szervezetfejlesztési-, illetve vezetésfejlesztési szakembereknek, oktatásért és képzésért felelős vezetőknek, egyetemi oktatóknak ajánljuk.

 

workshop

A workshopot tartja: Jack J. Phillips, a ROI Institute elnöke
Időpont: 2020. március 9-10. (9.00-17.00)
Helyszín: Lánchíd 19 Design Hotel (1019 Budapest, Lánchíd utca 19.)
A workshop ára: 167.500 Ft + Áfa/fő (étkezéssel, frissítőkkel)
A workshop nyelve: angol

 

Felkeltettük az érdeklődését?

Töltse le a jelentkezési lapot, és küldje el nekünk kitöltve a roi@htconsulting.hu email címre.